Ofte stilte spørsmål

Vi er opptatte av at det alltid skal være enkelt og komfortabelt å gå i badstu. Derfor ønsker vi å besvare alle spørsmål som skulle komme, enten de er lange eller korte.

Her er de vanligste spørsmålene vi får fra dere:

Alle badstuene våre har en egen adresse og kan besøkes ved bruk av bil, sykkel, kollektivtransport eller gange. Adressen til hver enkelt badstu finner du under https://bartstua.no/bunker-sauna/ , sammen med en veibeskrivelse til stedet. 

PS:

Vi anbefaler å la bilen stå hvis timeplanen tillater det – det gir en annen badstuopplevelse å ha brukt kroppen før man går i badstu. 

Vi har laget en egen side som forklarer hvordan konseptet vårt fungerer, under www.bartstua.no/konspetet.

 Som hovedregel bør du ta med deg følgende:

Håndklede

Badetøy

Vann eller annen drikke(for å unngå å bli dehydrert.)

Godt humør.

Hvis du leier hele badstuen vil du selv stå ansvarlig for å fyre opp badstuovnen til ønsket temperatur. Dette er heldigvis en enkel prosess, og vi stiller alltid med tørr ved, fyrstikker og en ren badstu.

Bunker’n Badstu har plass til opptil 10 personer.

Send oss en mail med tema «Avbestilling» og inkluder navn og e-post som ble brukt til å gjennomføre bookingen. Det er kun mulig å avbestille timer hvor det er 72 timer eller mer til timen er satt til å starte. 

Medbragt mat er dessverre ikke tillatt i badstuen, du må gjerne ta med det du selv ønsker å drikke.

Det er ingen ting som gjør oss mer glad enn at folk har lyst til å gå i badstu ofte. Har du en vennegjeng, badeklubb eller familie som ønsker å bruke badstuen på faste tidspunkter i løpet av en måned, er det bare å sende oss en mail på post@bartstua.no med tittel «egen avtale», så tar vi dialogen videre derfra. 

Vi tar i mot alle forespørsler om samarbeid med stor entusiasme og har ingen begrensninger på hvordan et samarbeid vil se ut. Ta kontakt på post@bartstua.no hvis du ønsker å inngå et samarbeid med oss. 

© 2022 All rights reserved

MAde by Bartstua AS