Vedfyrt ovn inne i badstu på Ladekaia i Trondheim

Prices

Bartstua skal være for alle i Trondheim. Dette gjør at vi ønsker å tilby badstu til en rimelig pris for å skape badstuglede i hele Trondheim.

Vår ekspertise er badstu og sjøbading, og det er dette vi ønsker å selge. Ikke mer, ikke mindre. Når du bestiller badstu hos oss vet du derfor at du får det du betaler for.

Drop in

Drop in er et tilbud hvor man leier én eller flere plasser i badstuen, og hvor man nyter 1 time badstu fra 08.00 – 20.00 hver lørdag. Badstuen er betjent med én av våre ansatte og booking skjer via nettsiden. En fantastisk aktivitet etter en løpetur på Ladestien eller en kajakktur i Trondheimsfjorden, som anbefales på det sterkeste for alle som ønsker å kjenne på den ordentlige badstufølelsen. 

Rent the entire sauna

Hver dag fra 07.00-21.00 er det mulig å leie hele badstuen og ta med seg vennegjengen på tre timer med badstu. Her vil man selv stå ansvarlige for å varme opp badstuen, så ta med deg noe godt å drikke eller spise mens du venter på at badstuen skal bli varm. Anbefales sterkt for alle som leter etter noe nytt å gjøre med venner, familie eller jobben.

Drop in

Én person
kr 199
én time
  • Hver lørdag har vi badstubonanza fra 08.00-20.00. Lei en plass i badstuen og nyt kombinasjonen av sjøbading og badstu.

The entire sauna

Maximum 12 persons
kr 1099
three hours
  • Ta med deg kompisgjengen og lei hele badstuen i tre timer - en særegen opplevelse i Trondheim by.
    Søndag til fredag, 07.00-21.00.

© 2022 All rights reserved

MAde by Bartstua AS